Dag 3 - Reisverslag uit Salou, Spanje van Imke Heltzel - WaarBenJij.nu Dag 3 - Reisverslag uit Salou, Spanje van Imke Heltzel - WaarBenJij.nu

Dag 3

Door: imkeheltzel

Blijf op de hoogte en volg Imke

30 April 2011 | Spanje, Salou

Hee allemaal,

Ik ben alweer 3 dagen hier. Gister hebben we door Salou gewandeld en wat winkeltjes bekeken met zijn alle. 'S avonds zijn we wezen stappen. Vanmorgen hebben we gerent langs de boulevaar, goed he! En smiddags op het strand gelegen wat het was erg lekker weer. We hebben vandaag de verdeling gekregen van de hotels, ik kom in hotel Delfin Park. Morgen is mijn eerste werkdag. Van 4 uur tot 12 uur. Het is ongeveer 10 min. lopen vanaf het huisje waar ik slaap.Zo nu zijn jullie weer op de hoogte!

xx Imke

• 01 Mei 2011 - 07:54

Lotte:

Hoi Imke,
    Hoe gaat het?
    Veel succes met je werk en doe de groetjes aan PilieBobo.
    Ik ga naar Duinrell en ik heb een slaapfeestje bij mijn beste vriendin. Dus nog lekker vakantie!!!!
    Groetjes Lotte -xxx-

• 01 Mei 2011 - 07:58

Cora:

Ha Imke,
    Lees dat je 3 "zware"dagen hebt gehad.
    Het leven van een stagiaire valt toch echt niet mee: aan het strand liggen, winkelen en stappen poehhh. Gelukkig heb je ook gerend! Toi toi toi op je 1e werkdag.
    Doei Cora xx

• 02 Mei 2011 - 11:03

Dennis:

Ha Imke,
    Hoe is je eerste werkdag bevallen?
    Gerend langs de bloulevard..? Hadden jullie zo'n dorst?!
    Hotel net even op internet bekeken; erg mooi! Daar kun je het wel even volhouden volgens mij...
    Succes!

• 02 Mei 2011 - 15:11

Joelle:

Haay schatje!
    Hoe is het nu daar met je?
    Is het hotel leuk waar je nu stage loopt?
    Ben benieuwd naar je volgende berichtjes allemaal!
    Ik laat je echt zo snel mogelijk weten wanneer wij naar jou toe komen!
    tering.. wat mis ik jou zeg!
    Ben blij als ik je zie!!!
    Alleen het nadeel is de prijzen van de vakanties naar Salou zijn nu in 1x zo erg omhoog geschoten dan ik echt even verder moet zoeken!
    Je snapt wat ik bedoel!
    Ik hou iedere dag je berichtjes in de gaten dus goed schrijven!
    Een hele dikke kus xx
    En een dikke knuffel van pap,mam,revo en tim!

kusjeeeeeeeeeeeeeexxxxxx

• 02 Mei 2011 - 15:35

Imke:

Hee Imke,

Wat leuk om allemaal te lezen!
    Hopelijk is het hotel beter dan het huis!
    Geniet ervan en succes met je stage!

Xuss

• 02 Mei 2011 - 15:36

Elke:

Hihiii wat stom..
    Ik zet in plaats van mijn naam, jou naam, maar dat berichtje van Imke ik dus van Elke!

• 03 Mei 2011 - 16:41

Wiesje:

Hey meid,

Hoe is het met je?? Ik zie nog niet veel foto's van knappe spaanse jongens hahaha!!

Hoop dat je het naar je zin hebt maar het zal wel even wennen zijn in het begin en iedereen natuurlijk nog leren kennen. Nou meid heel veel succes en maak er iets leuks van daar.

Dikke kus Wiezeltje